header-home-voorjaar

Contact

Wilt u een reservering maken voor een workshop of heeft u een vraag? Stuur ons een mail en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Bij reserveringen nemen wij altijd telefonisch contact met u op om de reservering te bevestigen.

MAIL ONS

Privacy

Chocobreak houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. De gevraagde informatie als naam, telefoonnummer en mailadres worden gebruikt om het verzoek van de gebruiker netjes af te handelen en om, indien gewenst, hierover met hen in contact te komen.
Wij gebruiken deze persoonsgegevens niet voor commerciële of andere doeleinden. Ook zullen wij deze gegevens niet verstrekken aan derden.

Adres

Chocobreak
Franseplaats 1
6511 VS Nijmegen
024 - 323 43 60
info@chocobreak.com

facebooklink bezoek ons ook op facebook

Groupon Stars - 2018 erkend leerbedrijf leuke dingen doen

Route en locatie

Per auto:
Vanuit Apeldoorn richting Arnhem via de A50 / A12 / A50 / A15. (reistijd: 1uur) Utrecht via de A12 / A50 / A15 / A325. (reistijd: 1 uur en 15 min.)
Vanuit Rotterdam - Tiel via de A15 - A325. (reistijd: 1 uur en 30 min.) Rijd altijd via de verbindingsweg tussen Arnhem en Nijmegen. Dit is de A325. Zo komt u via de Waalbrug Nijmegen binnen.
Vanuit Den Bosch (reistijd: 45 min.) of Venlo (reistijd: 1 uur en 5 min.) Rij door de stad richting Arnhem, dan neemt u voor de Waalbrug de afslag Waalkade.

Parkeren: Parkeergarage Kelfkensbos, 6511 TB of Parkeergarage Eiermarkt, 6511 TM Vanaf daar is het nog 8 minuten lopen.

Te voet:
De Franseplaats ligt ingesloten tussen de Nonnenstraat, de Grotestraat en de Smitstraat. Het makkelijkste loopt u als volgt: sta met u rug naar de HEMA, steek de Grote Markt over, rechts langs De Waagh (oud gebouw met een bordes en trapgevels), langs de Kinderboekenwinkel, daarna rechts de Korenmarkt (stadspark) over en zie daar: De Commanderie van Sint Jan aan de Franseplaats.

www.commanderie-nijmegen.nl